Dagens guldpris er:
520,76
kr./gram (24 karat) |
477,37
kr./gram (22 karat) |
390,57
kr./gram (18 karat) |
303,78
kr./gram (14 karat) |
173,59
kr./gram (8 karat)

Den aktuelle guldpris

- se dagens guldpris her

Idet guldprisen konstant ændrer sig, er det vigtigt at følge med i den dagsaktuelle guldpris, hvis du vil gøre en fornuftig guldhandel. Ellers risikerer du at få for lidt betaling for dit guld, hvis du sælger. Eller at købe guld for dyrt.

Vores guldpriser opdateres alle hverdage

På alle hverdage indsamler vi den aktuelle guldpris fra verdensmarkedets LondonFix AM, som er det globale kursindeks for guld. Her vises guldkursen i euro, og så omregner vi til danske kroner vha. den dagsaktuelle euro-kurs.

Når man taler om guldprisen uden at sætte karat-betegnelse på, menes der prisen for 1 gram finguld af 24 karat. Vi lister dog også guldpriserne for andre karater, da smykker og andre guldgenstande i privat eje sjældent er af 24 karat guld.

Dagens guldpris

Dagens guldpris fordelt på karat ser i dag sådan ud *:

24 karat: 520,76 kr./gram
22 karat: 477,37 kr./gram
18 karat: 390,57 kr./gram
14 karat: 303,78 kr./gram
8 karat: 173,59 kr./gram

* Vær opmærksom på, at de listede priser er grundpriser. Opkøberne vil opkræve et gebyr for at købe dit guld, for ellers kan de ikke selv tjene på handelen. Opkøberne indbygger gebyret i deres priser, så du må regne med, at du ikke kan få den fulde gulddagspris for dit guld. Se mere her: Sådan beregnes din guldpris

Opkøberne tilbyder typisk en pris, der ligger 2-10% under den dagsaktuelle guldpris, men nogle opkøbere tilbyder helt ned til 50% af dagsguldprisen. Der er således KÆMPE forskel på de enkelte opkøbere, så husk at indhente tilbud fra flere opkøbere. Så kan du bedre vurdere, hvilken opkøber der er bedst!

Hvordan sælger man guld?

Vi har lavet en artikel om, hvordan du rent praktisk sælger dit guld. Kort fortalt kan du sende dit guld med værdipost, eller du kan møde op i butikken hos en opkøber. Men det kan du alt sammen læse mere om i artiklen "Salg af guld - fra skuffeguld til kontanter".

Webdesigner i Vejle © KanKom Online